Scanare intraorală și printare model 3D

Scanare intraorală

Cu ajutorul scanerului intraoral se realizează modele digitale ale arcadelor dentare urmând ca transformarea acestora în model fizic să se realizeze prin printare 3D înlocuind astfel metoda clasică de realizare a modelelor convenționale. Această investigație este compusă din scanarea separată a arcadelor maxilare cât și a ocluziei pentru evidențierea rapoartelor ocluzale. Avantaje: - reducerea disconfortului creat pacientului în timpul amprentării - transmiterea datelor către laborator se realizează într-un timp foarte scurt - reducerea spațiului de depozitare prin stocarea modelelor în format digital - timp redus pentru pacient

Preț
180 Lei

Printare model 3D

Printarea 3D reprezintă procesul de realizare a unor obiecte tridimensionale solide, pornind de la un model digital. Modelele de studiu printate sunt realizate în urma procesului de scanare intraorală, urmând ca datele obținute în timpul scanării să fie procesate cu ajutorul unor programe speciale cu ajutorul cărora vor fi pregătite pentru printare. Acesta reprezintă procesul prin care un obiect 3D este creat strat cu strat, până se ajunge la forma finală. Rezolutia de printare a modelelor de studiu este de 50 μm.

Pret
250 Lei

Printare model 3D - color

O nouă tehnologie din industria printării 3D este acum disponibilă în centrele noastre. Aceasta este caracterizată prin rapiditate si productivitate optimizată, peste 500.000 de combinații de culori obținute prin printarea simultan a mai multor materiale, rezoluție extrem de inaltă ( 18μm ). Printarea 3D color ne permite sa ducem stomatologia digitală la următorul nivel.

Pret
350 Lei