x

Este ușor să importați și să exportați imagini 2D și 3D în formatele standard, cum ar fi JPEG, DICOM și STL, cu ajutorul carora sa planificati cel mai bun tratament pentru pacientii dumenavoastra.
* Romexis este un software bazat pe Java care suportă nativ macOS și Windows. Pentru informații detaliate, consultați cerințele de sistem și compatibilitate.

DOWNLOAD ROMEXIS VIEWER
x

Software-ul NNT oferă toate funcțiile necesare pentru a efectua, procesa ,afișa și partaja investigatii 2D și 3D. NNT oferă, de asemenea diferite moduri de aplicare și funcții destinate în mod specific planificării celui mai bun tratament pentru implantologie, endodonție, parodontologie, in aplicații radiologice, precum și chirurgie maxilo-facială.
*Software-ul NNT este, de asemenea, compatibil cu platforma MAC prin Parallels Desktop.

DOWNLOAD NNT VIEWER
x

Fișierele standard .STL pot fi citite și deschise cu majoritatea programelor VIEWER 3D disponibile online.
3Shape oferă un VIEWER 3Shape 3D gratuit dacă doriți să deschideți fișiere .STL și .DCM pe un PC fără software 3Shape.
Acest lucru poate fi util dacă doriți să previzualizați scanările, inclusiv toate informațiile suplimentare, cum ar fi culoarea, de exemplu.
* PC-ul este o parte importantă a întregului sistem 3Shape.Este motorul pe care este rulat software-ul și , prin urmare, software-ul necesita unele cerințe ale PC-ului. Pentru a vă informa și pentru a vă familiariza accesați următoarele: Cerințe minime pentru PC-uri pentru pachetele 3Shape software și cerințe de viteză a rețelei.

DOWNLOAD 3SHAPE VIEWER